Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anlægsgartner med mange års erfaring

Skal du bruge en erfaren anlægsgartner til havearbejde i Frederikssund, Roskilde og Nordsjælland, står vi gerne til din rådighed. ​Mester-byg tilbyder alle former for havearbejde, træfældning, belægninger og entreprenørarbejde, så har du brug for en kompetent anlægsgartner, er vi den rette til at løfte opgaven for dig.

Vi har mange års erfaring med have- og anlægsarbejder og hjælper gerne med gode råd og vejledning. Arbejdet bliver udført efter samråd med kunden og altid i høj kvalitet.

Detaljebevidst og perfektionistisk anlægsgartner

Hos Mester-byg ​har vi altid fokus på, at levere flotte resultater og løsninger, som vores kunder bliver glade og tilfredse med. Derfor kan du se frem til en anlægsgartner, der er utroligt detaljebevidst og perfektionistisk, da alt skal være 100% i orden. 

Har du brug for input til udformning af grønne arealer, har vi stor erfaring at trække på. Vi tilbyder alle former for belægningsarbejde, stensætninger og rullegræs. Vi har også stor erfaring med opbygning af træterrasser.

Har du et firma, er der en særlig attraktiv ordning, som vi tilbyder til en skarp pris. Vi udfører blandt andet følgende haveservice:

  • Have & anlægsarbejde
  • Belægningsarbejde
  • Hegnsarbejde
  • Entreprenørarbejde
  • Salg og levering af materialer

Kontakt os for et tilbud på dit havearbejde

Er du interesseret i, at høre mere om, hvad det koster, at få en fast aftale om udførsel af havearbejde, udført af en professionel anlægsgartner, er du velkommen til, at kontakte os. 

Vi er klar til at hjælpe dig med det, vi gør bedst, så du kan bruge tiden på det, der skaber mest værdi for dig.

Ring på telefon 20 10 55 71 eller skriv til info@mesterbyg.dk, hvis du har brug for en anlægsgartner til havearbejde. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Firmaet

Mester-Byg A/S

CVR: ​29530637

​Ring os op

Telefon: 2010 5571

Skriv til os

Send os en e-mail