Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gulve​

Mester-Byg A/S tilbyder alle former for trægulve – det være sig rustikt, klassisk, lamelparket i f.eks. ask eller skal det være skibsplanker i teak? – Trægulve er robuste, og giver naturlige og behagelige overflader

Mester-Byg A/S kan selvfølgelig også tilbyde et bredt udvalg indenfor eksklusive massive trægulve. Vi har gennem tiderne lagt mange flotte og spændende træsorter.

Alle vores leverandører tilbyder moderne design og høj kvalitet og alt lige fra de klassiske massive plankegulve til de mest moderne lamelopbyggede planker og parketter i mange smukke træsorter.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.​​

Timberman har kvalitet og ansvarlighed som ledestjerne. Den markedslederposition Timberman i dag besidder, er kun til stede, fordi vi netop har holdt fast i vore principper.

​Hørning producerer et bredt sortiment af massive parket- og plankegulve. Ud over gulve produceres lister, trappetrin og tilbehør. I kraft af et højt kvalitetsniveau og en høj servicegrad hører virksomheden til de største i Skandinavien.

Moland er en danskejet virksomhed, der sælger trægulve, træplejemidler, indvendige døre, glasuldisolering, gipspladeprodukter/stål og porebeton til byggematerialeforhandlere. Vi har domcil på Skive Havn.

Firmaet

Mester-Byg A/S

CVR: ​29530637

​Ring os op

Telefon: 2010 5571

Skriv til os

Send os en e-mail