Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores profil​

​Mester-Byg A/S er etableret af tømrermester Lars Kristensen, som har stor og bred erfaring indenfor tømrer/snedkerfaget mange facetter

Vi er et tømrer/snedkerfirma der udfører alle tænkelige opgaver som traditionelt tømrerarbejde, tagrenoveringer, nybygninger, vinduer/døre og meget mere på hele sjælland.

Alle vores opgaver udføres med største omhyggelighed og stor professionalisme, da kvalitet, effektivitet og dermed tilfredse kunder er vores bærende forretningsideer. Vi løser alle opgaver til aftalte tid og forlader ikke arbejdspladsen, før den ser ud, som vi selv ville ønske det.

Vi tilbyder og udfører opgaver hos private, såvel som institutioner og firmaer, og laver gerne helt individuelle og skræddersyede løsninger.​​

Vores historie

Lars Kristensen startede Mester-Byg I/S i august 2001. Siden da er det gået meget stærkt – med mange gode kunder og tilfredsstillende projekter. Det betyder også, kun 5 år efter, at Mester-Byg bliver lagt om til et aktieselskab under navnet Mester-Byg A/S (Binavn: Mester-Byg.dk A/S).

Imellem der bliver der også tid til at bygge nyt værksted, som står klar til indflytning i 2005.

Du kan finde Lars Kristensen’s svendebrev, karakter, energivejleder bevis samt Isodan kursusbevis (papiruldsisolering) ved at klikke på en af de grønne knapper nedenfor.

Firmaet

Mester-Byg A/S

CVR: ​29530637

​Ring os op

Telefon: 2010 5571

Skriv til os

Send os en e-mail