Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opbygning af træterrasse i kvalitetsmaterialer

Drømmer du om en ny træterrasse, eller er du bare træt af den månedlige rensning af fliser?

Vi tilbyder hos tømrerfirmaet Mester-Byg, professionel opbygning af træterrasse i Frederikssund, Roskilde og resten af Nordsjælland. En terrasse kan se ud på rigtig mange forskellige måder og kan bygges i et væld af forskellige byggematerialer. 

Vi arbejder altid med materialer i høj kvalitet, da det giver et bedre og flottere resultat, som holder i mange år. Vi har stor erfaring med opbygning af træterrasser, og sætter en ære i, at hjælpe dig godt på vej, når du skal vælge alt fra materialer til selve udformningen af din træterrasse. Er du interesseret i at få en fagmands vurdering samt høre gode idéer, er vi altid parate til at hjælpe dig. 

Detaljeorienteret træterrasse opbygning

Når man bygger en terrasse, handler det om detaljerne. Det er dem, der gør en terrasse unik, flot og indbydende. Vi kan også levere standardløsninger, men vi har stor ekspertise i opbygning af træterrasse, der er tilpasset den enkelte bolig og person, og som passer ind i det omkringliggende miljø.​ Har du evt. lyst til at få etableret en terrasse på taget? Vi kan også hjælpe dig med etablering af tagterrasser og hævede træterrasser eller altaner.

Vi leverer solidt håndværk i høj kvalitet, og vi arbejder med et højt serviceniveau fra start til slut. Tag os med på råd fra start, da vi ved, hvilke materialer der kan holde, samt hvilke der kræver mindst mulig vedligeholdelse. Vi er altid klar med råd og vejledning - og vi varetager projektet, til det står færdigt. 

Er du i gang med, at få anlagt ny have, eller har du planer om dette? Tænk en flot træterrasse med ind i dine planer. Der er mange muligheder, med terrasseopbygning, når du får lavet anlæ​gsarbejde. Du kan også med fordel overveje om der skal være vinduesparti eller skydedøre ud til din nye terrasse.

Få en konkurrencedygtig pris på opbygning af træterrasse

Har du planer om at få en helt ny terrasse, der kan være omdrejningspunktet om sommeren, står vi klar med en unik viden og ekspertise inden for opbygning af træterrasse konstruktioner. Vi bygger til en konkurrencedygtig pris, så du kan få realiseret dine drømme.

Kontakt os for yderligere information, hør mere om priser på træterrasser og meget andet, på telefon 20 10 55 71 eller skriv til info@mesterbyg.dk. Vi ser frem til at bygge din terrasse.​

Firmaet

Mester-Byg A/S

CVR: ​29530637

​Ring os op

Telefon: 2010 5571

Skriv til os

Send os en e-mail